Verkeer

Verkeerscommissie de Mandt heeft een eigen website: www.verkeerscommissiedemandt.nl

De folder kunt u hier bekijken: de mandt 2015 – 28-10-2015 los

VERKEERSACTIVITEITEN IN HET SCHOOLJAAR 2020-2021

Dit schooljaar zullen wij onder andere de volgende activiteiten doen:

– In de week van 2 t/m 6 oktober doen wij met alle groepen mee aan de groene voetstappen.

– In deze week worden de fietsverlichtingcontroles van de fietsen van de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 gehouden. Tevens zal er in deze week in alle groepen veel aandacht aan de veiligheid in het verkeer in het donker besteed worden.

– De verkeersweek is van 12 tot en met 16 april voor de groepen 1 tot en met 8. Er zullen allerlei activiteiten gepland worden zoals o.a een fietsparcours voor de onder- en middenbouw. d

– Voor de groepen 6/7 en 8 staan lessen over het gebruik van de smartphone op de fiets gepland op 13 en 14 april.

– In het voorjaar van 2020 krijgen de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 een skateclinic.

– Ook doen de groepen 7 weer mee aan het landelijk verkeersexamen.