Joke Hoogervorst

Mijn naam is Joke Hoogervorst en ik ben 56 jaar. Mijn kinderen studeren en gaan steeds meer hun eigen weg. We wonen met veel plezier in het buitengebied tegen de bosrand. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin of maak je mij blij met een fietstocht of wandeling.

Ik vind het leuk om jonge kinderen verhalen te vertellen over de dieren die in het bos leven.

In mijn vrije tijd speel ik accordeon en gitaar en zing ik in een koor. Regelmatig neem ik mijn gitaar mee naar school om met de kinderen liedjes te zingen. Na de PABO heb ik vooral les gegeven aan kinderen van groep 1 t/m 4. Ook heb ik gewerkt met kinderen met een leerachterstand en met dove kinderen, met hetzelfde doel: kinderen enthousiast krijgen voor letters en hen leren lezen en schrijven.

Ook dit jaar wil ik er graag weer een leuk en leerzaam jaar van maken voor uw kind.