Ingrid van Liere

Hallo, ik ben Ingrid van Liere. Sinds 2006 werk ik op de Wegwijzer. Ik heb hier al met veel plezier in verschillende groepen gewerkt. Dit schooljaar werk ik, op dinsdag , woensdag  en donderdag samen met juf Monic  in groep 5.  Ook ben  ik cultuurcoördinator. Onze school neemt deel aan De Grote Ontdekking, waardoor onze leerlingen met diverse cultuureducatieve disciplines in aanraking komen. Voordat ik op De Wegwijzer kwam heb ik lange tijd gewerkt op een basisschool in de binnenstad van Rotterdam, waar ik ook een paar jaar heb gewoond. Hier heb ik voornamelijk in groep 4 en 5 lesgegeven. Na onze verhuizing naar Breda ben ik korte tijd gaan werken op een basisschool in Breda, en daarna kreeg ik een plekje op De Wegwijzer. Samen met Frank en onze dochters Nikki en Mila (en een hele beestenboel) woon ik, met plezier, in de Haagse Beemden van Breda.