Onze school

Wij vinden het heel belangrijk dat de prettige en warme sfeer binnen onze school voelbaar is, wanneer u onze school binnenkomt. Wij willen zorgen voor een vriendelijk en veilig klimaat met orde en regelmaat. Pas als het kind zich veilig voelt, kan het zich ontwikkelen. Daarnaast bieden wij kwalitatief goed onderwijs aan met behulp van bij de tijd passende materialen en methodieken.

De Wegwijzer maakt leren leuk!

Wij streven ernaar een plezierig, vriendelijk en veilig schoolklimaat met orde en regelmaat te bieden. Dit is duidelijk terug te zien in al onze groepen. Hierdoor kunnen kinderen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen, zelfstandig en weerbaar worden en op deze wijze een goed plekje in de maatschappij vinden. We leren kinderen plannen, kritisch kijken naar hun inzet, hoe ze moeten doorzetten en niet opgeven.